Ποιοι είμαστε

Καλώς ήρθατε!

Το Γεωπονικό Κέντρο Βύρωνα- Garden Eco είναι ένα ολοκληρωμένο γεωπονικό κατάστημα στην περιοχή του Βύρωνα. Σε μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία γεωργικών προϊόντων και είδη κήπου. Διαθέτουμε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σπόρους γλάστρες, χώματα, λιπάσματα, εργαλεία φυτοφάρμακα και άλλα.

Ταυτόχρονα, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (e-shop), όπως και του τηλεφωνικού μας κέντρου μπορείτε από την άνεση του χώρου σας να αποκτήσετε άμεσα την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας. Οι παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης στο χώρο και στο χρόνο που επιθυμείτε.

Η δυναμική και επιτυχημένη πορεία μας βασίζεται στην εμπειρία της επιστημονικής μας ομάδας. Η εξειδικευμένη γεωπόνος του Γεωπονικού Κέντρου Βύρωνα – Garden Eco είναι πάντα πρόθυμη να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές και απαντήσεις σε κάθε απορία σας σχετικά με την εικόνα των φυτών σας. Βασικός μας σκοπός είναι να αναπτυχθεί ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς για να λάβετε τις κατάλληλες αποφάσεις.

Το Γεωπονικό Κέντρο Βύρωνα- Garden Eco είναι το νέο στέκι του Βύρωνα και φιλοδοξεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε τον κηπουρό που κρύβετε μέσα σας! Μαζί μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για να δημιουργήσετε ένα ιδανικό αποτέλεσμα στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας!

Η φροντίδα των φυτών σας με τις κατάλληλες συμβουλές και τα κορυφαία σε ποιότητα προϊόντα που θα βρείτε στο φυτώριο μας, θα σας αποφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να πετύχει κανείς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείτε!